Dette er en Beta-versjon – siden er under utvikling

Argus Syn, Lille Grensen 5, 0158 Oslo, Norge
Telefon 22 00 59 50

Argus Syn er en spesialklinikk innen synskorrigerende kirurgi.

Argus Syn tilbyr alle tilgjengelige behandlingsmetoder både med laser og linser. Vi kan dermed tilby hver pasient den optimale operasjonsmetoden tilpasset den enkeltes behov.

Hos Argus Syn møter du erfarne leger, sykepleiere og optikereKvalitet, sikkerhet og erfaring er de viktigste kjennetegnene for behandling hos Argus Syn, som er en ISO sertifisert øyeklinikk. Våre leger er pionerer innen synskorrigerende behandling – både når det gjelder laser og linseoperasjoner.

Kvalitetssikring

Klinikken har innført kvalitetsystem og ble i 2004 sertifisert i henhold til ISO 9001: 2000 for synskirurgi og behandling av øyesykdommer. Klinikken ble i 2017 sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Øyelegetime

Argus Syn har også en avdeling for øyekonsultasjoner på kort varsel.

 argus_syn_FS_03

Argus-teamet

Behandlingen ledes av dr. Willy Pettersen som har utført synskirurgi på mer enn 20 000 øyne. Øyelege Willy Pettersen har lang erfaring innen synskirurgi, og var en av de første kirurgene i Norge som studerte de aktuelle teknikkene innen laserbehandling. Pettersen har utført synskirurgi med laser i 25 år.

Våre kirurger er medlemmer av Norsk Oftalmologisk ForeningEuropean Society of Refractive and Cataract Surgery, American Society of Cataract and Refractive Surgery, og International Society of Cataract and Refractive Surgery. Legene ved Argus Syn driver kontinuerlig kompetanseutvikling og videreutdanning. De deltar årlig på internasjonale kongresser for synskorrigerende behandlinger og utveksler jevnlig erfaringer med kollegaer i utlandet.

Vår klinikk

Sentrale begreper for driften er kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel. Alle ansatte er fagpersoner med lang erfaring innen synskorrigerende kirurgi.

Vi har det hyggelig på jobben! Faktisk har alle på klinikken vært der i 11 år eller lenger. Argus-teamet sitter med en genuin kompetanse og erfaring.

Utstyret som benyttes er det mest avansert i markedet og øyelegene er pioner i Norden innenfor synskorrigerende kirurgi både med laser og linser. Pasientene blir fulgt av øyelegene gjennom hele behandlings-forløpet fra forundersøkelsen til etterkontrollene.

I støttefunksjonene møter du erfarne sykepleiere og optikere.

Argus Vital er også en del av Argus familien som holder til i samme bygg som Argus Syn.

800_0038

BESTILL MEDISINSK FORUNDERSØKELSE

Legg igjen ditt telefonnummer, så blir enkelt kontat av Argus Syn her: www.argus-syn.no

 

Søk etter andres kundeerfaringer her: www.kundeerfaringer.no

1Vurdering
  • "Glimrende service og meget kompetente personell med siste teknologi på utstyr"

    Jeg hadde fått beskjed om at synskorrigeríng var umulig.
    For en del år siden ble jeg undersøkt ved en syns-klinikk med tanke på muligheten for laseroperasjon. Jeg fikk da beskjed om at synsproblemet mitt var så komplisert at det ikke kunne korrigeres. Jeg var overlangsynt (+3) og i tillegg hadde jeg svært skjeve hornhinner (-6). Nylig tok jeg likevel kontakt med Argus Syn for å høre om de kunne gjøre noe med synet mitt. Etter forundersøkelsen uttalte Dr Willy Pettersen med sikkerhet at han kunne løse mitt problem. Mvh Manuel Flores

    Besøk gjerne http://www.Argus-syn.no

Legg inn en kommentar

Argus Syn, Lille Grensen 5, 0158 Oslo, Norge

Få anvisninger
Sosiale profiler
Send oss en forespørsel
support@kundeerfaringer.no
Spør nå

Du får en ny passord-lenke på e-posten du registrerte