Dette er en Beta-versjon – siden er under utvikling

Bakgrunnsbilde
Navn på bedrift
Kategorier
Plassering
Flitrér per fasilitet:

534 Resultater funnet

Sorter ved

Drammens hus og hytter

Nedre Storgate 5, Drammen, Norge
Drammenshus & Hytter AS er et av landets ledende produsenter av hus og hytter. Selskapet har kjente merkevarer som blant annet Drammenshytta og Hytteliten. Selskapet besitter unik produksjonsteknologi gjennom eget fabrikkanlegg. Kunder er både private husbyggere og profesjonelle entreprenører.

Vestlia Resort

Bakkestølvegen 81, Geilo, Norge
Vestlia Resort er Norges ledende skiresort i 2012, Norges ledende resort i 2013 samt har mottatt World travel awards. Vestlia Resort er et hotell med SPA, fitness, restaurant, afterski, lekeland, ski, golf og kan tilby diverse aktiviteter avhengig av årstiden. Vestlias på Geilo sine slalombakker har en flott beliggenhet og er gjerne snøsikkert fra tidlig i sesongen til mai.

Nye rom arkitekter

Frydenbergveien 5, Oppegård, Norge
NYE ROM er et interiørarkitekt kontor som holder til like utenfor Oslo.“Ethvert prosjekt blir sett på som en ny og spennende utfordring, og i samarbeid med oppdragsgiver blir det utviklet spesielle, funksjonelle og kreative løsninger.

Albjerk Bil Lier AS

Ringeriksveien 5, 3414 Lierstranda, Norge
Albjerk Lier forhandler nye biler fra VW (Volkswagen) og Audi. I tillegg selges brukte biler. Albjerk har også et bilverksted.

Drammen jernbanestasjon

Drammen Stasjon, Strømsø Torg, Drammen, Norge
Drammen jernbanestasjon ligger sentralt i Drammen sentrum på Strømsøsiden.