Dette er en Beta-versjon – siden er under utvikling

Bakgrunnsbilde
Navn på bedrift
Kategorier
Plassering
Flitrér per fasilitet:

540 Resultater funnet

Sorter ved

Vertshuset Sinclair

Vertshuset Sinclair, Kvam, Norge
Vertshuset Sinclair på Kvam er både et motell og en restaurant. Vertshuset er kjent for god mat og har også en bar med storskjerm for fotballkvelder. Det tar bare 3 minutter å kjøre av fra den nye E6 til vertshuset. Vi har kafeteria, selskapslokaler, møtelokaler, 11 rom med totalt 40 senger, pub og stor parkeringsplass til busser og trailere. Inne i lokalene finner du mange historiske gjenstander fra Skottetoget i 1612. Mens du venter på maten er det mye interessant å se på. Vi har også kiosk der du kan kjøpe proviant til turen videre. Gratis wifi og stor kapasitet på toaletter.

Thon hotel Fosnavåg

Gerhard Voldnes veg 7, Fosnavåg, Norge
Thon hotel Fosnavåg tilbyr hotellrom, møtefasiliteter, kinosal, bar og restaurant. Beliggenheten er ved sjøkanten i Fosnavåg.

DNB Bank

Dronning Eufemias gate, Oslo, Norge
DNB Bank er Norges største bank og har noen fysiske filialer og en nettbank. Denne nettbanken har en chattefunksjon der det er mulig å snakke med en cahtterobot eller et menneske.

Dovre Motell

Dombås, Norge
Overnattingstilbud i Dovre kommune, mellom Dovre sentrum og Dombås. English lodging, restaurant, food, point_of_interest, establishment

Jakobs Rorbuer

Breidnesvegen 6092, Fosnavåg, Norge
Utleie av rorbuer og kjellerleilighet i egen bolig. Alle enhetene er fullt utstyrt og det er mulig å leie/låne båt. Det tilbys også gratis inngang på Sunnmørsbadet, som ligger i gangavstand fra stedet. Det er også gangavstand til Fosnavåg med sine butikker og restauranter.

Hurlumheihuset – Sprett

Fløisbonnveien 5, Sofiemyr, Norge
Lekeland, hopp og sprett på Sofiemyr rett ved Kolbotn. Dette er stedet der barna kan slippes løs i et crescendo av et hoppeland. Foreldre og besteforeldre kan slappe av i kafeen mens barna koser seg.

Drammens hus og hytter

Nedre Storgate 5, Drammen, Norge
Drammenshus & Hytter AS er et av landets ledende produsenter av hus og hytter. Selskapet har kjente merkevarer som blant annet Drammenshytta og Hytteliten. Selskapet besitter unik produksjonsteknologi gjennom eget fabrikkanlegg. Kunder er både private husbyggere og profesjonelle entreprenører.

Vestlia Resort

Bakkestølvegen 81, Geilo, Norge
Vestlia Resort er Norges ledende skiresort i 2012, Norges ledende resort i 2013 samt har mottatt World travel awards. Vestlia Resort er et hotell med SPA, fitness, restaurant, afterski, lekeland, ski, golf og kan tilby diverse aktiviteter avhengig av årstiden. Vestlias på Geilo sine slalombakker har en flott beliggenhet og er gjerne snøsikkert fra tidlig i sesongen til mai.

Nye rom arkitekter

Frydenbergveien 5, Oppegård, Norge
NYE ROM er et interiørarkitekt kontor som holder til like utenfor Oslo.“Ethvert prosjekt blir sett på som en ny og spennende utfordring, og i samarbeid med oppdragsgiver blir det utviklet spesielle, funksjonelle og kreative løsninger.

Albjerk Bil Lier AS

Ringeriksveien 5, 3414 Lierstranda, Norge
Albjerk Lier forhandler nye biler fra VW (Volkswagen) og Audi. I tillegg selges brukte biler. Albjerk har også et bilverksted.