Dette er en Beta-versjon – siden er under utvikling

Bakgrunnsbilde
Navn på bedrift
Kategorier
Plassering
Flitrér per fasilitet:

551 Resultater funnet

Sorter ved

China House i Kolbotn torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
FØRSTEKLASSES ASIATISK MAT OG SUSHI I KOLBOTN TORG. China House tilbyr førsteklasses asiatisk mat og Sushi fra det kinesiske, thailandske og japanske kjøkkenet, Vi tilbyr også takeaway og catering. Fantastisk uteservering i sommersesongen med utsikt mot Kolbotnvannet.

Brun og Blid i Kolbotn torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
NORGES STØRSTE SOLSENTERKJEDE BRUN OG BLID PÅ KOLBOTN TORG. Brun og blid tilbyr solingstid og produkter av høy kvalitet spesielt tilpasset hver enkelt kunde. Luxura Admoresphere har blant annet ny og forbedret ansiktssol. Admoresphere er den nyeste solsengen på markedet.

Boys of Europe i Kolbotn torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
HERREKLÆR FOR UNGE OG VOKSNE MENN I KOLBOTN TORG. Boys of Europe er en norsk kleskjede for unge og voksne menn. Vi selger klær til jobb, fritid og fest med fokus på casual jeans-mote. I våre butikker finner du merkene Jean Paul, Henry Choice, Made by Monkeys, Wos Not Wos, JP52 og TUFTE.

Boots apotek på Kolbotn torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
ALT INNEN HELSE OG VELVÆRE I KOLBOTN TORG. Boots apotek er en av verdens ledende aktører innen helse og velvære, og har et sterkt fokus på rådgivning og service. I tillegg til reseptekspedering kan vi også tilby flere tjenester som f.eks. blodsukkermåling, føflekkscanning, kolesterolmåling og legemiddelsamtale.

Bjørklund

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
SMYKKER OG KLOKKER TIL ALLE ANLEDNINGER PÅ KOLBOTN TORG! Dyrt eller billig – vi skal være like blide og hjelpsomme uansett. Det er vårt løfte. Gjennom mer enn 20 år har vi i Bjørklund-kjeden et mål. Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge. Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Vi har også klikk- og hent.

Be You

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
FRISØR, NEGLER, SELSKAPSKJOLER OG SKREDDER PÅ KOLBOTN TORG! Vakre kjoler til enhver anledning, skredderi, tilpasning av bunader, frisør og negleforlengelse.

Baker Nordby på Kolbotn Torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
STORT UTVALG BAKEVARER PÅ KOLBOTN TORG! Ferske bakevarer hver morgen! Hos oss finner du mye å velge mellom enten du er ute etter brød, rundstykker wienerbrød, kaker eller noe av alt det andre velsmakende vi tilbyr. Vi lager kaker til enhver anledning!

Bailine

Solbråtanveien 4, 1410 Kolbotn, Norge
TRENING FOR KVINNER I KOLBOTN TORG. Vi benytter Bailinemetoden. Hos oss får du fysisk trening, kostholdsveiledning og motivasjon til å oppnå bedre velvære og en slankere figur. Vi gleder oss til å hjelpe deg til en mer veltrent, friskere og sunnere kropp. Vi behandler også ansikt.

Anton Sport

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
Hos Anton Sport er en sportsforretning i Kolbotn Torg der får du hjelp med nye løpesko, skolesekk, landeveissykkel eller slalåmski. Butikken har eget verksted!

Al dente i Kolbotn torg

Kolbotn torg, Strandliveien, Kolbotn, Norge
al dente på Kolbotn torg er en restaurant som tilbyr lekre smørbrød og baguetter fra egen disk. Her får du også salater og andre småretter som passer til lunsj. Middagstilbudet strekker seg over et stort antall retter fra velmørnede biffer til kyllingfilet og laks.